Стало відомо про смерть легендарного американського композитора і автора пісень Джима Стайнмана. Про це повідомляє BBC.

Автор вічних хітів Селін Діон, Бонні Тайлер, Міт Лоуф і Air Supply помер 19 квітня в Коннектикуті на 74-му році життя. Причина смерті музиканта не вказується.

Співак Міт Лоуф, з яким Стайнман записав свої найбільші хіти, попрощався зі словами: "Лети, Джиммі, лети".

Джим Стайнман народився 1 листопада 1947 року в Нью-Йорку. Свою творчу кар'єру він почав у музичному театрі та надалі прославився написанням і продюсуванням оперних рок-пісень і балад.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Джим Стайнман, фото Wikipedia
Джим Стайнман, фото Wikipedia

Одним з найвідоміших творів, написаним Стайнманом вважається Total Eclipse of the Heart для співачки Бонні Тайлер. Композиція три тижні поспіль займала перше місце в топі Billboard в 1983 році.

Серед найбільш популярних пісень автора виділяються також It's All Coming Back To Me Now для Селін Діон і Read 'Em and Weep Баррі Манілоу.

Стайнман співпрацював з такими виконавцями, як Барбара Стрейзанд, Біллі Сквайер, а також гуртами The Sisters of Mercy і Def Leppard.

Нагадаємо, померла близька людина Мадонни і Сінді Кроуфорд.

Як повідомляв портал Знай.uа, на 81-му році пішов з життя культовий кінорежисер Ельдар Кулієв, відомий роботою над фільмами "У цьому південному місті" та "Бухта радості".

Також портал Знай.uа писав, що 10 квітня пішла з життя молода білоруська актриса кіно і телебачення Белла Шпінер, яку глядачі знають за серіалом "Мухтар. Новий слід".