В Україні триває прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Так, на офіційній сторінці телеканалу СТБ в Інстаграмі українцям запропонували вибрати, хто з дівчат мав найефектніший образ у сьомому випуску проекту "Холостяк".

Зараз на проекті залишилося всього шість учасниць: Юлія Бельченко, Анна Богдан, Джессіка Чеги, Дарина Ставнича, Розалі Номбре і Тетяна Шевцова. Так, у 7 випуску проект покинула Юлія Карнаух.

"Обережно, дуже 🔥🔥🔥

Образ якої дівчини на церемонії троянд у сьомому випуску проекту «Холостяк» сподобався вам найбільше? Пиши ім'я в коментарях", - написано в пості.

Дарія Ставнича, фото: канал " СТБ"
Дарія Ставнича, фото: канал " СТБ"

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Юлія Карнаух, фото: канал " СТБ"
Юлія Карнаух, фото: канал " СТБ"

Юлія Бельченко, фото: канал " СТБ"
Юлія Бельченко, фото: канал " СТБ"

Тетяна Шевцова, фото: канал " СТБ"
Тетяна Шевцова, фото: канал " СТБ"

Анна Богдан, фото: канал " СТБ"
Анна Богдан, фото: канал " СТБ"

Джессіка Чегі, фото: канал " СТБ"
Джессіка Чегі, фото: канал " СТБ"

Розалі Номбре, фото: канал " СТБ"
Розалі Номбре, фото: канал " СТБ"

"Таня підходить холостяку для життя, а всі інші на одну ніч"," Зайка", "Джессіка", "Розалі", "Зайка і Аня", "Аня Богдан", "Даша - переможниця", "сама елегантна і стильна Розалі", " звичайно ж фото 3!", "Навіщо їх завжди так сильно фарбують ??",- вибирали своїх фавориток фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дотепна Таня з " Холостяк 11 "назвала ознаку ідеальних стосунків:"не страшно пукнути". Учасниця проекту, 24-річна дизайнер інтер'єрів з Чернігова Тетяна Шевцова розмістила у своєму Instagram свіжий пост, в якому поділилася думками про ідеальні стосунки.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Учасниці " Холостяк 11 "пустилися у всі тяжкі на побаченнях з Мішею Заливако:"такі с*чкі". Всі почули зізнання одразу від кількох учасниць

Також «Знай.иа " писав, що Юля " Зайка "натякнула, що покине" Холостяка": Міша дізнається страшну таємницю. Юлія Бельченко поділилася анонсом 8 випуску, в якому явно показано, як Після церемонії Михайло проводжає дівчину до машини.