Після того як молода дружина колишнього Лоліти Мілявської Олександра Цекало похизувалася сексом і поїданням піци з коханим, популярна співачка не зробила спроб якось "помститися". Все набагато простіше, Мілявська продовжує радувати своїх шанувальників новими кадрами із зіркового життя.

Так, цього разу Лоліта Мілявська знову стала гостею відомого російського видання, де взяла участь в інтерв'ю і знялася в невеликому фотосеті.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лоліти Мілявської в мережі Instagram.

"Сьогодні зняли фотосесію для журналу "7 днів".⁣ ⁣ І туди прийшла молода кров, змінилася стилістика інтерв'ю і зйомки. Було дуже приємно працювати.⁣ ⁣Ще й Ігор Гуляєв дав @igorgulyaevofficial "вигуляти" пару нарядів", — підписала свіжу публікацію Лоліта.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цікаво, що на короткому відео, яке опублікувала Лоліта, можна побачити яскравий лук співачки - довгий джинсовий плащ, футболку з принтом молодої дівчини, великі круглі сережки, а також новий стиль зачіски. Тепер Лоліта брюнетка з пишним каре.

Також важливо зазначити той факт, що зіркові підписники Лоліти почали активно коментувати публікацію. Під відео можна побачити компліменти від Насті Івлєєвої, Олександра Васильєва, співачки Валерії та багатьох інших відомих особистостей.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, схудла Лоліта зібралася в "далеку" подорож по країні: "Готуюся вже".

Як повідомляв Знай.uа, молода дружина Цекало розкрила секрет щасливого сімейного життя: "Піца і с*кс".

Знай.uа писав, схудла Лоліта на очах у дітей зробила Цекало боляче: "Вибирала страшненьких...".