Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок, вибравши райські Мальдіви, де заодно знімає кліп на пісню "Раздетая", насолоджуючись блакитною водою і теплим сонечком. Артистка вже встигла продемонструвати розкішну фігуру в декількох бікіні, виставивши яскраві знімки.

А ось на одному з фан-акаунтів Кароліни alslamor з'явилося досить компрометуюче фото виконавиці, на якому та нібито позувала в еротичній спідній білизні ніжно-рожевого кольору.

Насправді креативні шанувальники Лорак створили гарячий кадр за допомогою фотошопу, "додавши" обличчя зірки на тіло іншої моделі. Красуня нібито грайливо відтягувала шлею від бюсгальтера, ледь прикриваючи оголені форми руками.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Я люблю тебе.

І я не збираюся говорити, що не можу жити без тебе.

Я можу жити без тебе, але я цього не хочу.💞"

Фолловери не пройшли повз: "Я в шоці!!! Прекрасніше цього я ніколи не бачила. Це так чудово, так несподівано. Ти прекрасна!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ це черговий шедевр!!!", "Нереально красиво🤤 😍", "Вауууууу🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "я подумала, що це справжня фотографія😂 😂 😂", " оу, май! Що це за диво прямо з раю?😍🔥👏".