Часто буває так, що ми зустрічаємося в реальному житті з несправедливістю, іноді навіть дуже гострою. Українські водії повинні знати, що відповідальність за маршрут повинні нести виключно "штурмани", а не власники транспортного засобу.

Саме тому в Головному сервісному центрі МВС України розповіли, яким чином потрібно захищати свої права і не платити штрафи за тих, хто накосячив. Добре, коли раптом не виявиться усього навсього запаски, але бувають і дуже сумні історії, через які водії можуть нести вже кримінальну відповідальність.

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби Головного сервісного центру МВС України.

Водії, кадр з відео
Водії, кадр з відео

"У дитинстві ми наполегливо відстоювали свою точку зору, коли нас звинувачували марно. Ми майже завжди з легкістю ділилися іграшками, але чітко стежили щоб їх не пошкодили. Чому ж у дорослому житті платимо за помилки чужої і навіть близької людини? Це варто зупинити!

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

І Сервісні центри МВС знають як. Якщо вашим авто користується інша людина, а штрафи приходять вам - не панікуємо. Оформляємо послугу "Належний користувач" в кабінеті водія або безпосередньо в сервісному центрі МВС.

За поведінку на маршруті повинен відповідати водій авто (визначений як належний користувач), а не власник транспортного засобу. Весь алгоритм дій у відео.", - діляться в головному сервісному центрі МВС України.

Раніше повідомляли, Мін'юст терміново звернувся до українських заробітчан: встигнути треба за 30 днів.

Як повідомляв Знай.uа, киянин зняв погони, щоб сидіти вдома з сином: декрет для тата.

Знай.uа писав, у Києві хлопчик впав у 4-метровий колодязь, очевидці завмерли: "У сорочці народився".