В одній з одеських маршруток прямо під час руху пішов "дощ".

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "Одееса як вона є" і зняли на відео незвичайне "атмосферне явище".

Так, інцидент стався в маршрутці №540. Тут з даху автотранспорту на голови пасажирів капала дощова вода.

"У 540й маршрутці пасажири можуть відчути роботу датчика дощу",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Примітно, що вже влітку в місті хочуть підняти вартість проїзду до 10 гривень. Тільки невідомо, чи поліпшить це технічний стан маршрутних таксі.

"Нормас, чо, безкоштовний умивальник)", "і ось за такі скотовозки «європейського» рівня ще й ціну за поїзд хочуть підняти", "Лоооол, студентом від'їздив 5 років на ній, це норма для 540", "тропічний дощ , всього за 10грн", "за 7 гр капає а за 10гр буде душ", "5D ефект", "якщо спрага замучила", "Та й не тільки в 540-му...", "Зате ціну хочемо підняти!!!! ЗА ШО???", "Ефект повного занурення", - писали в коментарях одесити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Не хочеш здохнути, тв * рь?": "Гола" пасажирка маршрутки накинулася на чоловіка через зауваження. У Кременчуці в салоні маршрутки чоловік зробив зауваження жінці щодо неправильно одягненої маски, на що та його обматюрила.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Маршрутку на ходу огорнув густий дим-гальма втомилися, пасажири ледь не посивіли: "водій з вогнегасником..." Під час руху мікроавтобуса його колеса несподівано почали випускати клуби білого густого диму.

Також «Знай.иа " писав, що Під Києвом маршрутник отримав кулю в ногу і повіз пасажирів далі. На трасі Київ-Чернігів сталася НП, там між собою щось не поділили водії маршрутного автобуса і Mercedes.