Стало відомо про те, що на СТБ відбулася прем'єра третього сезону комедійного серіалу "Папаньки", виробництвом якого займається "Дизель Студіо". Герої вже встигли здивувати глядачів своєю історією і яскравими образами.

Акторський склад у новому сезоні став тільки сильнішим, адже, до вже знайомих акторів підключилися новенькі, серед яких заслужені артисти та зірки українського шоу-бізнесу.

150 акторів було задіяно в новому, третьому сезоні, що допомогло зробити більш якісний продукт.

В одній із серій персонажі вбралися в костюми диско, на честь відкриття гриль-бару.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Про це розповіли на офіційному акаунті "Дизель шоу" в соціальній мережі Instagram. Там опублікували знімки персонажів в образах, і будь-хто знайде серед них свого улюбленця.

"Як вам відкриття гриль-бару в стилі Диско? 😎А татусям, виявляється, йдуть клешні штани і пишні шевелюри. Цікаво, чим ще здивують глядачів улюблені герої! Продовження пригод новоспечених сільських жителів дивіться сьогодні о 20: 15 на СТБ!" - сказано в повідомленні.

Коментатори під постом в захваті від поворотів серіалу, а також від самих образів героїв: "❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️чекаємо)!", "Якось шкода маму сіна Саші, не знаю чого", "Крута серія", "Дуууже чекаю".

Глядачі з нетерпінням кожного разу чекають вечора, щоб побачити улюблених героїв знову на екранах.

Нагадаємо, Птушкін повертається, український мандрівник запустив власне шоу без Івлєєвої.

Як повідомляв Знай.ua, "Любаня з серіалу " висловилася про жінок в селі.

Також Знай.ua писав, що фанати дочекалися продовження серіалу" відважні "стартує на телеканалі"Україна".