У популярному романтичному шоу "Холостяк-11", де 30-річний харківський бізнесмен Михайло Заливако шукає свою другу половинку відбуваються дуже цікаві події.

Так, ведучий Гриша Решетник і головний герой Міша вирішили перевиховати деяких з учасниць і звалити на їхні плечі відповідальне завдання.

Про це стало відомо завдяки новій публікації учасниці проекту Юлії Бельченко в мережі Instagram.

"Хвилина дитинства на Холостяк 11. На 7-му тижні, Гриша запропонував нам загадати бажання, а Міші належало їх виконати. Вірніше, тільки 1 з них. Кожній дівчині дали повітряного змія, на якому потрібно було написати бажання, пов'язане з Мішею. Та, хто перша змусить мрію здійнятися - і отримає її здійснення.

Повітряного змія, я запускала вперше. Але бачила, як це робили інші і мені завжди здавалося, що це дуже легко. В умілих руках все легко. Я написала "Хочу піти на індивідуальне побачення з Мішею".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Я почала бігати, як лань, намагаючись вловити вітер і змусити змія літати. Він ніяк не злітав, та ще й періодично чіплявся за споруди на терасі готелю. Я вирішила не здаватися, діставала його і починала знову і знову. Зрештою, я видихалася і сили мене покинули. Але, поки бігала, я стільки сил і намірів посилала в космос, що бажання просто зобов'язане було здійснитися.

До речі, у Гриші вийшло запустити змія, в той момент, мені здалося, що він прямо-таки приручив дракона. Взагалі, це заняття мені дуже сподобалося. Обов'язково куплю змія, щоб його запускати, а потім навчу цьому своїх майбутніх дітей. Напишіть, хто з вас запускав повітряного змія і чи є які-небудь секретні фішки в цій справі?", - розповідає Юлія.

Юлія Бельченко, фото: канал " СТБ"
Юлія Бельченко, фото: канал " СТБ"

Також варто нагадати нашим читачам, що Юля нещодавно натякнула, що може покинути проєкт. На своїй сторінці в соцмережі Instagram учасниця проєкту Юлія Бельченко поділилася анонсом 8 випуску, в якому явно показано, як після церемонії Михайло проводжає дівчину до машини. У сюжеті все піднесли таким чином, що "Зайка" нібито обманювала головного героя.

Раніше повідомляли, Юля "Зайка" натякнула, що покине "Холостяка": Міша дізнається страшну таємницю.

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук з кільцем з'явився на "Холостяку": "Продовжу стосунки з тією, хто...".

Знай.uа писав, дотепна Таня з "Холостяк 11" назвала ознаку ідеальних стосунків: "Не страшно пукнути".