У Міністерстві юстиції України розповіли про те, як швидко можна розірвати шлюб. Все це за умов, що у вас немає дітей або спільного майна.

Про це розповіли на сторінці Міністерства юстиції України в соціальній мережі Facebook. Що робити, коли ваш шлюб зійшов нанівець, і ви вирішили розлучитися.

Проводиться розрив шлюбу органом державної реєстрації актів цивільного стану за місцем проживання дружиною. У заяві має бути зазначено, що подружжя за час шлюбу не завели спільних дітей.

Після закінчення 30 днів з дня написання заяви, якщо вона не була відкликана, шлюб розривається в присутності одного з подружжя, в не залежності Про того, якщо у чоловіка або жінки майновий спір.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Також, повідомляється, що якщо один з подружжя не може з'явитися для державної реєстрації розірвання шлюбу, то можна повідомити про це під час подачі заяви, або ж протягом місяця письмово повідомити до органу державної реєстрації шлюбів. При цьому, потрібно буде нотаріально завірити підпис перед відправленням.

Варто відзначити, що в минулому році, як тільки був введений карантин, в Україні, та й у всьому світі збільшилася кількість розлучень. Однак, зараз, статистика почала радувати.

Весілля, фото: скріншот з відео
Весілля, фото: скріншот з відео

Зокрема, в столиці. Про це розповів мер Києва Віталій Кличко. Під час онлайн-брифінгу чоловік розповів, що кияни почали менше розлучатися після введення останнього локдауну, що, звичайно ж не може не радувати.

З початку року вже практично п'ять тисяч пар одружилися, а ось розлучилися трохи менше тисячі.

Нагадаємо, в Києві починають діяти посилені правила карантину. У громадський транспорт тепер не потрапити без спецпропуску, школи переходять на дистанційне навчання і починають дії ряд інших заборон.

Як повідомляв Знай, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Знай писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповівів, що готує Мінсоцполітики.