У мережі з'явилося відео, на якому розлючений чоловік забігає в один з супермаркетів в АТБ з сокирою і починає бити їм по касах, лякаючи при цьому людей навколо.

Все це сталося в Маріуполі на проспекті Нахімова, 106. Нападник Йосип Ломтадзе навіть взяв з собою знімальну групу. А причиною всьому послужило те, що хтось нібито вдарив його дружину через відсутність маски в магазині. Цю ж причину уточнила його дружина в коментарях до публікації, яку він виклав у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Розгром в АТБ, скріншот: Youtube
Розгром в АТБ, скріншот: Youtube

"Розносимо злочинців і спекулянтів АТБ. В якому за 10 хвилин до цього якийсь п..дар через маску вдарив мою дружину і втік як остання шлю..а! В цей час з нею були наші діти! Я ви..бу твою душу і змушу публічно отс..сать всю твою сім'ю! За те що ти зробив! Хто знає де живе цей ублюдок пишіть в личку! Його фото в коментарях!", - написав Йосип Ломтадзе у підписі до публікації.

Розгром в АТБ, скріншот: Facebook
Розгром в АТБ, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
На Україну чекають дивні зміни: відома відьма попередила Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Згодом пост був видалений.

У його стрічці видно безліч публікацій, пов'язаних з діяльністю Йосипа Сталіна.

Розгром в АТБ, скріншот: Facebook
Розгром в АТБ, скріншот: Facebook

Подібне за його участі вже відбувалося рік тому, коли він розбив касовий апарат в супермаркеті "Дзеркальний", ображаючи продавців через те, що йому відмовилися продати товар.

Нагадаємо, вагітна Дружина Віктора Павлика опинилася в лісі з сокирою і тортом - "Готуємося!"

Як повідомляв "Знай.ua", у Львові сталося масове побоїще посеред ночі: "Не поділили виручку"

Знай.ua писав, "Деякі діти обмочилися": спецпризначенці повалили малюків обличчям у підлогу під час тренування