Прес-служба ООС на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook поділилася надихаючим відеороликом, який був записаний українськими воїнами на Донбасі.

Спочатку на передньому плані знаходиться один з наших захисників, який коментує те, що відбувається останні дні на фронті. Чоловік зазначає, що було помічено рух піхоти противника, а також те, що путінські окупанти проводять інженерні роботи та обладнання своїх позицій.

"Всі готові захищати свою державу Україну", - каже воїн ЗСУ.

Після чого була показана нарізка кадрів з Донбасу: як наші військовослужбовці переміщаються по траншеях, стежать за рухами з боку противника і їздять на танках.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Спасибі!!! Повертайтеся живими і здоровими!!", "Спасибі вам, рідні наші, наші найкращі!!!", - написали користувачі в коментарях.

22 квітня стало відомо, за словами міністра оборони Російської Федерації Сергія Шойгу, що їх поставлені завдання вже були досягнуті, тому вони прийняли рішення завершити перевірочні заходи біля України і поступово повертати військові сили до пункту постійної дислокації.

Нагадаємо, Зеленський підписав новий військовий закон - забрати на фронт зможуть навіть без мобілізації

Як повідомляв "Знай.ua", Росія відведе війська від кордонів України-Шойгу

Знай.ua писав, троє козаків однієї крові стали на захист покаліченою путінською Ордою України: "Брати і побратими по зброї"