Відома українська телеведуча Катерина Осадча частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,6 мільйона чоловік.

Зараз жінка продовжує викладати фотографії біля моря. Відомо, що Катерина Осадча вирушила до Туреччини. Телеведуча зазначила в останній публікації місце розташування-Rixos Premium Belek - це розкішний курортний готель на березі Середземного моря.

"Кілька годин перед зйомками ... it is summer officially :)", - написала Катерина Осадча у підписі до публікації.

До цього вона викладала знімок з пірсу і привітала море, хоча і змушена перебувати біля нього по роботі.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Раніше дуже популярна українська співачка Міка Ньютон, яка зараз вже тривалий час проживає на території Сполучених Штатів Америки, не змогла пройти повз. Їй дуже сподобалася публікація Осадчої, і дівчина навіть вирішила залишити коментар.

"Клас, дивишся на фото, і настрій піднімається☺❤️"," чудова сукня! Що це за бренд?", "😍😍😍", "Шикарно", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Осадча)
Коментарі, скріншот: Instagram (Осадча)

Нагадаємо, Осадча втекла від Горбунова на пляж: "Привіт, моречко!"

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Горбунов прилип до Осадчої прямо на роботі, може собі дозволити: "Кятя, навчися посміхатися..."

Знай.ua писав, Юрій Горбунов окупував басейн, поки Катя Осадча на роботі: "Хочу на море!"