Головною особою російського восьмого сезону "Холостяк" став усіма відомий виконавець Тимур Юнусов - Тіматі.

Відразу ж після виходу першого випуску шанувальники проекту дізналися, кого ж вибрав музикант. Адже він перебував на відпочинку на Мальдівах з Моргенштерном. Вони разом дивилися романтичне шоу, а найуважніші помітили, що поруч з ними була одна з учасниць - Марія Вебер. Дівчина не надто часто ділиться будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 300 тисяч осіб.

Марія Вебер, фото: Instagram
Марія Вебер, фото: Instagram

А зараз же вона вирішила замотивувати дівчат на власному прикладі. Хтось попросив Марію Вебер поділитися ще фотографіями до занять спортом.

"Це я! Здається, це для багатьох повинна бути найкраща мотивація, тому що зараз я виглядаю так👉", - написала вона біля фотографії, на якій відсутнє нинішнє спортивне тіло учасниці "Холостяка".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Марія Вебер, фото: Telegram
Марія Вебер, фото: Telegram

Нагадаємо, "Холостяк" Тіматі змусив антифаворитку мити коней на побаченні: "Занадто багато цієї"

Як повідомляв "Знай.ua", Єгор Крід зробив вибір за "Холостяка" Тіматі - "нещира" учасниця покинула проект

Знай.ua писав, Моргенштерн злив переможницю "Холостяка": відпочиває разом з Тіматі на Мальдівах