Українська телеведуча, співачка і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", любить ділитися з багатомільйонною армією шанувальників публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно 30-річна телезірка розмістила на своїй сторінці в соцмережі свіжий пост, в якому розповіла притчу про трьох людей похилого віку на ім'я Здоров'я, Кохання і Багатство.

"Одного разу жінка вийшла на ганок свого будинку і побачила у дворі трьох людей похилого віку з довгими білими бородами. "Ви напевне голодні. Будь ласка, входьте в будинок і поїжте", - запропонувала добра жінка.

"Ми не можемо зайти в будинок разом", - відповіли вони. "Чому ж?", - здивувалася господиня. Один зі старих пояснив: "Його звуть Багатство", - сказав він, вказуючи на одного зі своїх друзів, - "Його звуть Здоров'я", - вказав він на другого, - "А мене звуть Кохання", - представився подорожній сам. Після чого додав: "Зараз іди додому і поговори зі своїм чоловіком про те, кого з нас ви хочете бачити своїм гостем".

Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko/
Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko/

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Жінка пішла і розповіла чоловіку про те, що почула. Її чоловік був дуже зраділий. "Як добре!", - сказав він. "Якщо вже треба зробити вибір, давай запросимо багатство. Нехай увійде і наповнить наш будинок багатством!" Його дружина заперечила: "Дорогий, а чому б нам не запросити Здоров'я?" Їхня донька слухала все сидячи в кутку. Вона підбігла до них зі своєю пропозицією: "А чому б нам краще не запросити Кохання? Адже тоді в нашому домі запанує любов!"

"Давай-но погодимося з нашою дівчинкою", - сказав чоловік дружині, - "Іди і попроси Кохання стати нашим гостем". Жінка вийшла і запитала і трьох старих: "Хто з вас Кохання? Заходь в будинок і будь нашим гостем".

Старий на ім'я Кохання пішов у напрямку будинку. Інші два старі пішли за ним. Здивована жінка запитала Багатство і Здоров'я: "Я ж запросила тільки Кохання, чому ви йдете?" Старі відповіли: "Якби ви запросили Багатство або Здоров'я, інші два з нас залишилися б на вулиці, але так як ви запросили Кохання, куди воно йде, ми завжди йдемо за ним. Там де є Кохання, завжди є і Багатство, і Здоров'я", - написала Тодоренко.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко налякала станом здоров'я:"здала тест".

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко і Клава Кока розлютили шанувальників.

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко розкрила, як скинула 20 кг після пологів: "Щоранку..."