Світова модель і актриса російського походження, яка народилася в Еманжелінську, Ірина Шейк частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 14,7 мільйонів чоловік.

Жінка любить виставляти фотографії та відео, на яких виглядає дуже сексуально, підкреслюючи свою спортивну фігуру: тонку талію і вдалі форми. Але і різноманітні архіви, пов'язані з її юністю і життям поза модельним бізнесом. Наприклад, ще в січні Ірина Шейк вітала свою маму - Ольгу Шайхлісламову - з Днем народження.

"Happy bday mamylzik", - писала модель у підписі до публікації з архівним знімком.

А зараз, приблизно також, вона привітала свою старшу сестру, Тетяну Петенкову, яка продовжує бути звичайною дівчиною, жити в Челябінську і перебувати далеко від шоу-бізнесу. На спільній старій фотографії постала Ірина Шейк, Тетяна та їхня мама.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"S dnem varenia❤️tysik❤️❤️❤️❤️❤️", - написала модель транслітом, вітаючи з Днем варення.

Ірина Шейк, скріншот: Instagram Stories
Ірина Шейк, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Ірина Шейк показала, як виглядала до популярності 15 років тому: мінімум одягу. Вона опублікувала фотографію, судячи з опису, зроблену в далекому 2006 році. На камеру ще юна модель позує в білизні.

Як повідомляв "Знай.ua", Вікторія Боня з "Дом-2" натякнула на орієнтацію Кріштіану Роналду: "Так, ми спілкувалися"

Знай.ua писав, Ірину Шейк застукали без фотошопу: екс-кохану красеня Роналду вже не впізнати