Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 820 тисяч чоловік.

Зараз жінка поцікавилася у користувачів, Чи замислювалися вони коли-небудь про те, що в нашому світі більше мільярда інших, абсолютно різних, унікальних і складних світів. І тим не менше їх пов'язує бажання любові і щастя, проте іноді світам важко між собою взаємодіяти.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Кожен світ до певного моменту впевнений, що він в силах щось контролювати. (Спойлер - ілюзія😅). Світи зустрічаються раптово, передбачувано за розкладом Творця :) і як би один світ не вважав неправильним, поламаним і недосконалим інший світ, проте всередині він все одно відчуває тяжіння, тим заповітним бажанням любові! І мета виходить навчиться мирити світи! Така складна, але одночасно цікава задача. І помиритися світи можуть тільки почавши з себе, розширюючи себе і приймаючи чуже "недосконалість" і унікальність", - пише Ксенія Мішина в підписі до публікації.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Всі ці слова можуть бути натяком на дійсне розставання між Ксенією Мішиной і Олександром Еллертом, про який раніше говорили шанувальники актриси. Адже найуважніші з них помітили, що "Холостячка" видалила практично всі знімки з чоловіком і відписалася від нього. Крім того, Еллерта навіть не було на святкуванні 9-річчя Платона.
Мішина далі в публікації зазначила, що згодом один зі світів все ж розуміє, що інший з них правий. І через час кожен з них починає змінюватися заради миру.

Нагадаємо, розлучилися? Ксенія Мішина видалила Олександра Еллерта зі свого Instagram

Як повідомляв "Знай.ua", коханий Мішиної Еллерт дізнався у Решеника все про "Холостяка": "Міша з усіма перецілувався"

Знай.ua писав, "Холостячка" Ксенія Мішина показала фігуру в купальнику після зими і булок: "Це ти?"