Популярний український співак, повелитель "вовчиць" і тренер 11 сезону "Голосу країни" Олег Винник поділився з багатотисячною армією фанаток крутою новиною – вже завтра, 23 квітня, вийде нова пісня "Діаманти" з молодою артисткою Еліною Іващенко.

Так, на опублікованих в соцмережі Instagram чорно-білих фотографіях Винник позує з 19-річною колегою, колишньою учасницею "Голос. Діти".

Відомо, що виконавці записали спільну композицію під назвою "Діаманти". Повелитель "вовчиць" також розмістив на своїй сторінці невеликий уривок з тексту пісні.

"Так було добре під небом удвох і тобі і мені, а тепер дихає ледве та любов (с)", - написав Олег Винник.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Олег Винник та Еліна Іващенко, фото з Instagram

До речі, Еліна Іващенко також нагадала своїм шанувальникам у соцмережі про реліз пісні.

"Вже 23 квітня слухайте нашу пісню "Діаманти" на всіх музичних платформах країни 💎🔥❤️ залишилося зовсім небагато 💎🤫", - зазначила співачка.

Нагадаємо, Олег Винник змусив учасника "Голосу країни" червоніти: "Покажи дружину!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Винник зізнався в гріхах у присутності "позашлюбної доньки": "А реально ж це хабар".

Також портал Знай.uа писав, що глядачі "Голосу країни" видали, хто переможе в 11 сезоні: "Залишилося зовсім небагато".