Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Так, в 7 випуску проекту дівчата вирушили з "холостяком" на єгипетський курорт Шарм-ель-Шейх. Там відбулося індивідуальне побачення Розалі Номбре і Михайла. На зустрічі стався їх перший поцілунок.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram дівчина розмістила свіжу публікацію, в якій розповіла про чергове пост-шоу "Як вийти заміж" з ведучим Григорієм Решетником. Цього разу учасниці проекту обговорять досить пікантну тему, що хвилює всіх глядачів-поцілунки з"Холостяком".

За словами Номбре, вона опиниться на дивані "ганьби" тих, хто вже встиг зблизитися з Заливако.

"вже вкотре поспіль я присутній на пост шоу "Як вийти заміж". Але тільки сьогодні буде мій дебют на дивані "ганьби" 😆 мені аж самій цікаво, що з цього вийде 🤔", - написала Розалі.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Розалі Номбре, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що учасниці "Холостяк 11" розкрили, хто насправді платить за побачення: "Xоловік самі знаєте кого".

Нагадаємо, Розалі Номбре натякнула на перемогу в "Холостяку" з Михайлом Заливаком: "Cлова зайві".

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля "Зайка" зізналася, що залишить "Холостяка": Міша дізнається страшну таємницю.

Також портал Знай.uа писав, як учасниці "Холостяк 11" пустилися берега на побаченнях з Мішею Заливаком: "Такі с*чки".