Відома українська модель плюс сайз, а також володарка 15-го розміру грудей, Міла Кузнєцова поділилася радісним відео, яке вона запам'ятає на все життя.

На сторінці slezhuzatobou, в якій з'являються ролики виключно з дівчиною, з'явилося чергове відео. Було воно знято на одному із заходів.

Там була величезна кількість фотографів і операторів, які почали фотографувати Мілу Кузнєцову, а також предмет, який у неї в руках.

@slezhuzatobou

♬ Голова болит - Bojalar

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як виявилося, цей запис підтверджує, що Міла Кузнєцова встановила рекорд Гіннеса, тим самим стала власницею найбільших в Україні натуральних грудей.

Об'єм грудей Міли Кузнєцової - 135,5 см.Таким чином, побитий попередньо зафіксований рекорд - 128 см об'єму грудей.

За кілька годин ролик набрав понад 3 тисячі переглядів у соціальній мережі Tik Tok, а також понад 400 відміток «подобається».

Нагадаємо, що народилася Міла Кузнєцова 1988 році, в столицю, і зуміла домогтися за своє життя вже чимало. Як мінімум, побити рекорд України.

Міла Кузнєцова, фото: скріншот
Міла Кузнєцова, фото: скріншот

На своїх сторінках в соціальних мережах дівчина постійно радує шанувальників новим контентом, або ж мотивує їх. Міла Кузнєцова розповідає про те, як полюбити себе і не соромитися свого тіла.

Нагадаємо, Міла Кузнєцова зізналася в страшному:"вона смертельна".

Як повідомляв портал Знай.uа, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей після карантину перетворилася на якусь тварину.

Також портал Знай.uа писав, що Українка з 15-м розміром Міла Кузнєцова назвала головну хитрість всіх жінок:"вже йду".