Планета Марс у п'ятницю, 23 квітня, перетинає кордон Близнюків і переходить в знак раку. Про те, як краще себе вести і чого уникати розповів Таролог Веніамін Нікора.

Експерт радить всім знакам Зодіаку в даний період додати в свій гардероб елементи червоного кольору. Особливо важливо це зробити Ракам, Скорпіонам і Рибам. Це допоможе трохи "включити себе".

Марс буде знаходитися в знаку Рак до 12 червня. У цей час не буде напружених аспектів.

Таролог назвав особливо небезпечні дати. У тому числі в світі в цей час можуть загострюватися збройні конфлікти.

29 травня Марс починає вибудовувати конфліктний аспект. До цього часу може створитися напружена обстановка. Спеціаліст радить в цей період дотримуватися граничної обережності.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Гострий Пік напруги буде 6 червня. Напруга буде зберігатися до 12 червня.

Зокрема, цей час буде хорошим для Раків. У Раку Марс відчуває себе спокійним. Його вплив на людей стає м'яким, сприятливим, а це те, що потрібно в момент початку Ретро Плутона.

Варто пам'ятати, що труднощі також здатні привести нас до вірного рішення. Не варто в даний період лаятися на долю і шукати винних у проблемах. Просто спостерігайте за ситуацією.

Раніше ми повідомляли, чи варто віруючій людині ходити до ворожки.

Як повідомляв "Знай.иа", яким знакам Зодіаку судилося довге життя, астрологи назвали щасливчиків.

Також "Знай.иа" писав, що Павло Глоба попередив про незвичайний гороскоп на 2021 рік.