Стало відомо про те, що в Іркутській області, що в Російській Федерації, впав легкомоторний літак. У салоні знаходилися люди, вижити не вдалося нікому.

За попередніми даними, літальний апарат був саморобним, і всередині знаходилося дві людини. На жаль, при падінні вони померли.

Про це повідомив представник екстрених служб регіону.

У Росії розбився літак, фото: Mash
У Росії розбився літак, фото: Mash

Одному загиблому було 55 років, а другому 70. Пізніше в мережі були оприлюднені їхні імена-Юрій Борисенко та Сергій Самарський.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На даний момент намагаються з'ясувати, що ж стало насправді причиною події, і за яких обставин це сталося.

Помічник керівника слідчого управління Ігор Медведєв підтвердив цю інформацію, і пообіцяв надати пізніше більш докладні коментарі.

Варто відзначити, що рівно місяць тому, 23 березня на території Російської Федерації сталася ще одна аварія літака, вже військового. Тоді також члени екіпажу, які перебували на борту, померли.

Свічка скорботи, фото: скріншот
Свічка скорботи, фото: скріншот

Сталося це під Калугою. У Міністерстві оборони РФ розповіли, що три людини померли на місці, а ось четвертому пощастило більше - він не постраждав.

Пізніше розповіли і про причину аварії - у далекого бомбардувальника нештатно спрацювала катапульта. На щастя, з місцевого населення ніхто не постраждав.

Нагадаємо, раніше Очевидець катастрофи з курсантами під Харковом розкрив моторошні подробиці: "одяг почав кипіти, я його гасив"

Як повідомляє портал "Знай.ua" У Львові зустріли тіло курсанта Віталія Вільховського, такий юний: "на фото боляче дивитися"

Також "Знай.ua" писав, що Україна прощається із загиблим під Харковом курсантом зі Львівщини: "такий молоденький, марив небом з дитинства"