Стало відомо про те, що Російська Федерація почала відводити свої війська від кордонів з Україною. Про це їх представництво заявило цілодобово раніше.

Ось, в мережі вже почали з'являтися перші ролики того, як Росія почала повертати війська в місце постійно дислокації.

Військові табори порожніють, А техніки стає менше.

Почалося відведення військ за планом, 23 квітня, і як заявив Міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу, триватиме це до 1 травня.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За останні тижні до українських кордонів прибуло не менше 150 тисяч військових, в той час як в Москві говорили, що вони не надають ніякої небезпеки, і все це "перевірка безпеки".

Заява від Сергія Шойгу була зроблена в Криму. Він прибув туди, щоб розвідати обстановку, і подивитися, як же проходять «навчання».

За кілька днів до цієї новини, президент України Володимир Зеленський запропонував Володимиру Путіну зустрітися в будь-якому місці на Донбасі, де зараз йде війна. Там вони повинні були обговорити всі питання.

Російський же президент, у свою чергу заявив, що з радістю зустрінеться з Володимиром Зеленським в Москві, в будь-який зручний для нього час. При цьому, про Донбас він говорити не має наміру, адже: "Росія є третьою стороною в цьому конфлікті", говорить Володимир Путін.

На його думку, українському уряду потрібно вести переговори з главами "ДНР" і "ЛНР".

Глава офісу президента України, Андрій Єрмак заявив, що відведення військ від українських кордонів-результат роботи Володимира Зеленського. Йому вдалося налагодити контакт зі світовими лідерами, і Росія побачила, що в українців є підтримка.

Нагадаємо, Зеленський підписав новий військовий закон-забрати на фронт зможуть навіть без мобілізації

Як повідомляв "Знай.ua", Росія відведе війська від кордонів України-Шойгу

"Знай.ua" писав, троє козаків однієї крові стали на захист покаліченою путінською Ордою України: "Брати і побратими по зброї"