Відомий російський блогер і телеведуча програми "Орел і Решка" в минулому, Анастасія Івлєєва поділилася відмінною новиною зі своїми шанувальниками.

Дівчина перевтілилася в Barbie, і все заради нової колекції одягу, яку вона випустила спільно з одним великим магазином одягу.

"Я випускаю свою першу колекцію одягу: Barbie x Nastya Ivleeva for TBOE! Вона випущена у співпраці з легендарним брендом Barbie!"- пише у своїй публікації дівчина.

У пост вона прикріпила кілька фотографій, на яких зображено те, що можна буде придбати.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Там є і популярні велосипедки, футболки з абсолютно різними принтами, і навіть боді.

Як зізналася далі в своєму повідомленні Анастасія Івлєєва, вона шалено пишається собою і співпрацею з цим брендом. Все тому що, це перший проект Barbie на території Російської Федерації, і блогерша рада бути частиною всього, що відбувається.

Настя Ивлеева, фото: Instagram
Настя Ивлеева, фото: Instagram

"Спеціально для вас ми намагалися втілити найвищі стандарти якості, які ще не бачив мас-маркет в Росії. У колекції використовуються приємні до тіла натуральні матеріали, створені виключно для цієї колекції. Я особисто тестувала кожну Худі і футболку🙃" - сказано далі.

Робота над цим продуктом велася практично півроку. Команда працювала над кожною деталлю, щоб нічого не упустити.

Придбати можна колекцію починаючи з 23 квітня, більш ніж в 300 містах по всій Росії, Україні, а також Білорусі. Вартість товарів від 499 до 2999 рублів.

Настя Ивлеева, фото: Instagram
Настя Ивлеева, фото: Instagram

"Як з базару 😍", "Прямо як справжня Барбі😍", "Серйозно??? Барбі? Мати, тобі 30-ик🤦 В твою "світлу" голову більше нічого прийшло?😂"» - пишуть в коментарях користувачі.

Раніше повідомляли, зірка "Орла і решки" Івлєєва вбралася в гарячу Снігуроньку, рольові ігри побачили всі.

Як повідомляв Знай.ua, ведуча "Орла і Решки" переночувала в стилі кочівників: юрта замість готелю.

Знай.uа писав, ведуча "Орла і Решки" Івлєєва прокоментувала чутки про зраду чоловіка: "буду з цим розбиратися".