Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де за Ольгою вже стежать понад 317 тисяч фоловерів.

Так, артистка влаштувала забавні танці на зйомках шоу, позуючи разом із завидним холостяком, шеф-кухарем і ресторатором, суддею проекту "МастерШеф" Ектором Хіменесом-Браво, а також його собачкою на прізвисько Люпіта.

Красуня приміряла повітряне міні-плаття червоного кольору з "хижим" леопардовим принтом і глибоким декольте, доповнивши образ зачіскою з високим хвостом. Зірки танцювали по черзі під ритмічну музику, повторюючи рухи один за одним.

@polyakova_olya

Танцуем и готовим @hectorjimenezbravo 🤩

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
♬ Rave de Favela (feat. BEAM) - Major Lazer & MC Lan & Anitta

"Танцюємо і готуємо @hectorjimenezbravo 🤩"

Варто відзначити, що думки шанувальників по приводу відео кардинально розділилися. Одні залишилися в захваті, засипаючи компліментами не тільки Ольгу і Ектора, а й маленьку собачку, інші ж розкритикували перфоманс. Були й ті, хто пожалів артистів, адже через локдаун у Полякової немає можливості проводити повноцінні концерти.

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора