Відома українська співачка Оля Полякова заявила про повернення на екрани свого проекту "Полявидение".

Детальніше про це розповідає видання "Viva!".

Відомо, що минулої весни Оля Полякова запустила в Instagram власний проект "Полявидение", який набрав мільйони переглядів і швидко знайшов популярність. Цей проект співачка представила як аналог телевізійному каналу, де вона особисто проводила прямі ефіри, брала інтерв'ю у зірок і спілкувалася з гостями на різну тематику.

У середу, 6 квітня, Полякова випустила новий сезон "Полявидение 2.0", який присвятила лікуванню постковидного синдрому. У своїй програмі виконавиця буде розповідати про правильний спосіб життя, показувати спортивні вправи, які їй допомагають не набирати вагу, розповідати про харчування і багато чого корисного.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Плануються і ефіри в Instagram з головними зірками України, а також спортивними тренерами і психологами, які Полякова завжди проводить з фірмовою легкістю і почуттям гумору, на куражі — в амплуа ведучої їй дійсно немає рівних.

Співачка пообіцяла, що серед тренувань, інсайтів з харчування, оздоровчих процедур в домашніх умовах, дихальних гімнастик, самопсихотерапії і приємних призів кожен зможе знайти щось для себе, незалежно від віку і статі.

5 квітня Оля Полякова вийшла з першим спонтанним ефіром "Полявидение 2.0", який за кілька годин подивилося більше 200 тисяч чоловік. У коментарях щасливі глядачі з теплотою згадують минуле "Полявидение" і радіють поверненню проекту: "Оля розумничка! Того року завела всіх! Спасибі, що і в цьому допомагаєш!", "Спасибі за мотивацію"

Нагадаємо, що Олю Полякову розіграли рідні музиканти: довелося співати в банан.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова привітала Ірину Білик з 51-річчям.

Також Знай.uа писав, що Оля Полякова вирішила показати шанувальникам дуже гаряче тренування.