Відомий український продюсер, творець проекту Mozgi і чоловік Насті Каменських Потап заінтригував шанувальників новим експериментом. Він створив з хлопцями по групі власний світ з цифровими копіями себе і не тільки.

Потап опублікував відео, де показав цифрові копії членів своєї групи, які переміщуються, летять по місту майбутнього. І анонсував, що всі подробиці дізнаються днями ті, що буде уважно стежити за новинами.

"mozgiband завжди експеримент,завжди Пошук,завжди нове і незвідане ,тепер ми зробили Digitalization себе самих і створили свій світ в якому ми можемо все що завгодно,але головне здійснювати свої дитячі фантазії і звичайно ж #letat поки цифрові @realpotap, @positiff і @d.vadya_mozgi будуть letat по віртуальному світу, створеному #M1Production @sergeypercev реальні MOZGI влаштують зарубу з блогерами і геймерами в світі кіберспорту! 28.04 покажемо, хто крутіший?! Слідкуйте за оновленнями, такого ви точно не бачили!",- пише Потап.

Шанувальники бурхливо відреагували на новину і відзначили, що з нетерпінням чекають і сподіваються побачити.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

" дуже чекаємо!!🚀 💙 ", "Мені подобається🔥 🔥", " Оооооо)) Сподіваюся, я подивлюся💋", " а на який годинку? Що б підготуватися до ефірчику😻 💋", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Потап змінив плани "коханця" Каменських: поїздка до Насті скасовується.

Як повідомляв "Знай.uа", Потап прилетів до Каменських в Мексику за тещиним борщем.

Також "Знай.uа" писав, що Поки Каменських ніжиться в Мексиці, Потап милується напівголою Дорофєєвою.