Герой 9 сезону українського проекту "Холостяк" Микита Добринін продовжує радувати своїх шанувальників контентом за участю його вагітної дружини Даші квіткової.

За його життям стежать понад 1,1 мільйона чоловік, з якими чоловік зараз поділився своїми роздумами про приємні дрібниці, від яких отримуєш справжнє щастя. Микита зазначив, що зі своєю дружиною Дариною любить посидіти біля вікна, спостерігаючи за сонячною погодою щодня з ранку.

Даша Квіткова і Микита Добринін, кадр з відео
Даша Квіткова і Микита Добринін, кадр з відео

Далі Добринін вирішив прорекламувати сік, поділившись кількома спільними з квітковою знімками. Зараз дівчина вагітна і на фотографіях постала без штанів і з оголеними ногами. Чоловік же вирішив залишити торс без одягу.

"Він заряджений сонцем, тому в ньому так багато вітаміну C, якого так не вистачає нам після зими. А ще він нагадує, що скоро літо і починається пора пікніків, шашликів і просто приємних посиденьок з друзями на природі. Взяти участь (у конкурсі) можуть тільки повнолітні, які проживають на території України. Переможців оберу через 3 дні. Удачі вам!", - написав Микита Добринін у підписі до публікації.

Микита Добринін і Даша Квіткова, скріншот: Instagram
Микита Добринін і Даша Квіткова, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова оголила вагітний живіт і спантеличила розміром: "Двійня?"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина "Холостяка" Квіткова заговорила про любов до себе: чи допомагають фільтри в Instagram позбутися комплексів

Знай.ua писав, гола вагітна Квіткова здивувала навіть Добриніна: "Ви що, без білизни? Ви ж майбутня мати"