Відомий народний артист України, співак і композитор Павло Зібров любить радувати своїх шанувальників новими фото і відео в оциальной мережі Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч підписників.

Стало відомо про те, що артист став гостем "Дому тіктокерів" під назвою "ULove Home". Зібров отримав масу задоволення від спілкування з просунутою молоддю, яка зараз задає тренди.

При цьому співак не тільки дізнався від блогерів багато "хайпових" слів, а й послухав на сучасний лад пісню "Хрещатик".

Але і на цьому враження не закінчилися - Павла Зіброва одягли в кігурумі єдинорога.

"Вчора завітав до молодіжного Тік Ток будинку @ulove.home 🤟🏼

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Отримав масу задоволення від спілкування з просунутою молоддю, яка зараз задає певні тренди, підчерпнув для себе щось нове, вивчив багато хайпових слів і тепер можу бути на хвилі. Було незвично, але я завжди за експерименти!

Послухав цікаве прочитання пісні Хрещатик - на сучасний лад дуже классно зробив Вова👏🏼🤟🏼👍🏼

Також сподобалися костюмчики, особливо єдинорога🦄 вже є замовлення на проведення дитячих днів народжень, так що обов’язково візьму напрокат у своїх нових друзів.

Раджу всім ветеранам сцени та й не тільки побільше спілкуватися з молоддю - це колосальні лікі від депресії, почуваю себе у драйвовим у тонусі і мінус 40років точно!

Дякую друзі, за класний день, приїду ще!", - написав артист.

Також співак після пережитого досвіду, порадив усім не боятися сміятися над собою і експерементувати. Ну і заодно запропонував шанувальникам вибрати кращий лук, який йому більше підходить.
"Битва образів від Тік Токерів @ulove.home
Який лук на ваш погляд підходить мені? Пишіть цифру в коментарях ☺
1-🦄
2- 🔥

Найголовніше це не боятися сміятися над собою, експериментувати, дарувати людям радість і посмішку. Дивіться чому я в таких костюмах в попередній публікації і на Ютубі, посилання в сторіс!",- написав у після Зібров.