Популярна українська виконавиця репу Alyona Alyona не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 410 тисяч осіб.

Зараз вона стала обличчям проекту, пов'язаного з обізнаністю про рак легенів. Адже через тиждень з моменту втрати симптомів коронавірусу Alyona Alyona вирішила зробити повторне КТ легенів, а згодом виявилося, що запалення склало 20 відсотків від загального обсягу.

Alyona Alyona, фото з Instagram
Alyona Alyona, фото з Instagram

"Зазвичай люди не переживають незапланованим візитом до лікаря, адже нас з дитинства привчили, що якщо "не болить", то і до лікаря йти не треба. Щорічно близько 9000 українців помирають від раку легені. Чому так? Тому що більшість хворих потрапляють до лікаря вже на пізніх стадіях, коли недуга має симптоми, але можливості лікування обмежені", - пише Alyona Alyona.

Alyona Alyona, скріншот з відео
Alyona Alyona, скріншот з відео

На знімку присутні лише деякі частини її тіла-ноги, руки, невелика верхня частина тулуба і голова. Виконавиця зазначає, що слід регулярно ходити до лікаря, щоб був менший шанс захворіти на рак. І не ігнорувати пораду лікаря про комп'ютерну томографію легенів.

"Не забувайте регулярно обстежуватися у лікаря і будьте здоровими", - підсумувала реперша.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що напав на Настю Лугову в поїзді помер у СІЗО, постраждала зробила заяву: "Страх помер разом з ним"

Як повідомляв "Знай.ua", Alyona Alyona вилила на себе банку меду, а на інших наболіле: "Дуполизы і підлабузники"

Знай.ua писав, напівгола Alyona Alyona задерла ніжку і перетворилася на хижу рись: "Гроші треба?"