Дружина відомого українського телеведучого і переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова приїхала з відпочинку і показала новий образ, в якому ходить по весняному Києву. Нові фото вона опублікувала в Instagram.

Дівчина опублікувала фотографії, на яких гуляє по весняному Києву в довгій бежевій сукні з розрізом, бежевому тренчі і білих кедах. Виявилося, Даша дуже довго чекала, щоб поміняти зимове взуття на легкі кеди. Дівчина позує на камеру і тримається за вагітний живіт.

"Біля моря завжди добре, але як же я люблю весняний Київ і рада бути вдома. Зараз саме кайфове пору року, коли нарешті можна прибрати подалі зимові чоботи і вскочити в нові і легкі кеди. Ідеальна погода - коли вдень ти мружишся від сонця, а ввечері накидаєш на плечі улюблений тренч, щоб не замерзнути) зібрати цей весняний образ мені допоміг @intertop.ua ✅ Зараз на сайті діє знижки від -20% в рамках онлайн шопінг фестивалю на взуття, Одяг, аксесуари та косметику ✅ не можу дочекатися прогулянок в парках і відкритих літніх терас ✅ діліться, які ваші улюблені місця у Вашому місті?",- пише дівчина.

Шанувальники прийшли в захват від нового незвичайного образу дівчини і зробили їй масу компліментів і навіть відзначили, що вагітність їй до лиця.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

" це взагалі Київ чи Нью Йорк ? Красуня 😍", " Вагітним жінкам важко вибрати, в яку сторону йти... 🥲 😂 ", "Даша, а де купували сукню? поділіться будь ласка)", " Даша, ви красуня! 😍 Вагітність тільки прикрашає вас❤️", " найкрасивіша беременяшка😍 😍 😍 😍"," скажіть будь ласка, що це за кеди?😍 ",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова оголила вагітний живіт і спантеличила розміром.

Як повідомляв "Знай.uа", дружина "Холостяка" Квіткова заговорила про любов до себе, чи допомагають фільтри в Instagram позбутися комплексів.

Також "Знай.uа" писав, що гола вагітна Квіткова здивувала навіть Добриніна.