У суботу, 24 квітня, на території України, крім східних регіонів, очікуються сильні заморозки вночі. При цьому в північних регіонах в цей день можливий дощ.

За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, в західних областях температура повітря буде в межах від +8 до +10 градусів, вночі температура опуститься до -1 -3 градусів.

У центральних областях вдень буде близько +9 +11 градусів, вночі – від -1 до -3 градусів. У північних областях в суботу температура повітря вдень не перевищить +9 градусів, а вночі буде від 0 до -2 градусів.

У східних регіонах – вдень в межах від +13 до +15 градусів, вночі – від +6 до +8. На Півдні України температура прогнозується плюсова – від +13 до +15 градусів вдень, вночі очікуються заморозки.

У Києві в суботу похмурий ранок зміниться ясним днем, але до вечора небо знову затягнеться хмарами. Денна температура повітря в столиці не підніметься вище +10 градусів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

погода на 24 Квітня, фото з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

24 квітня вшановується пам'ять святого мученика Антипа, єпископа Пергамо-Асійського. Наші предки помітили, якщо вранці мороз, а вдень пішов сніг, то ще цілий місяць буде холодно. У цей день ведмідь з барлоги виходить.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.