При пожежі в приватному будинку загинуло четверо малюків. Їхньої мами у цей час не було вдома.

Моторошна трагедія сталася в селищі Утес Пермського краю. Там при пожежі в приватному будинку загинуло четверо дітей. Деталі жахливої події повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що приміщенні у той час, коли здійнялася пожежа, перебували двоє хлопчиків семи й восьми років, а також трирічні двійнята - хлопчик і дівчинка.

У пожежі загинуло четверо дітей, скріншот з відео
У пожежі загинуло четверо дітей, скріншот з відео

Як повідомляють ЗМІ на момент страшної пожежі матері загиблих дітей вдома не було. Крім того, як уточняється, сім'я перебуває на обліку і проходить як неблагополучна. Наразі причини пожежі, яка забрала життя чотирьох малолітніх дітей, з'ясовуються.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Зазначається, що всього дітей у жінки восьмеро, проте на чотирьох з них вона позбавлена батьківських прав. Порушено кримінальну справу за статтею "заподіяння смерті з необережності двом і більше особам".

У пожежі загинуло четверо дітей, скріншот з відео
У пожежі загинуло четверо дітей, скріншот з відео

Нагадаємо, шестеро підлітків загинули у моторошній ДТП: один з них встиг записати відео. У реанімації помер єдиний підліток, який зміг вижити в аварії. За 40 хвилин до трагедії він записав і відправив своїм однокласникам відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", підозрюваний у вбивстві 7-річної Марії Борисової наклав на себе руки: у записці попросив вибачення. Чоловік наклав на себе руки в херсонському СІЗО

Також "Знай.ua" писав, у Лівії в момент загинуло 130 нелегальних мігрантів: добиралися через море в Європу і потонули. Близько 130 осіб могли загинути в морі