23 квітня 2021 року стало відомо, що в херсонському СІЗО наклав на себе руки підозрюваний у зґвалтуванні і вбивстві семирічної Марії Борисової.

Загиблий попросив вибачення у своєї дочки в залишеній передсмертній записці. Він перебував у камері всього лише з одним сусідом, адже боялися, що інші затримані можуть влаштувати самосуд над підозрюваним.

Підозрюваний у вбивстві семирічної дівчинки, скріншот: Youtube
Підозрюваний у вбивстві семирічної дівчинки, скріншот: Youtube

"Підтверджуємо смерть цього підозрюваного. Він повісився в СІЗО. Повідомлення про це в поліцію надійшло сьогодні о 6.14", – заявляє речник поліції Херсонської області Тетяна Пшонь.

Трагедія з Марією Борисовою сталася в селі Щасливе. Ольга Золотонос - спікер Південного міжрегіонального управління з питань виконання покарань Мін'юсту - заявила, що зараз проводиться службове розслідування. Правоохоронцям необхідно з'ясувати, за яких обставин помер підслідний.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Досудове розслідування буде закінчено у зв'язку зі смертю чоловіка, підозрюваного в загибелі Марії. Він дочекався, поки його співкамерник засне, а потім порвав на шматки постільну білизну, зробив "мотузку" і повісився, прив'язавши її до віконної решітки.

Підозрюваний у вбивстві семирічної дівчинки, скріншот: Youtube
Підозрюваний у вбивстві семирічної дівчинки, скріншот: Youtube

Нагадаємо, молоду маму двох дітей побили в гаражі-смерть прийшла в лікарні: "Я знайшов того чорта..."

Як повідомляв "Знай.ua", шлюбний аферист виманив у "обраниць" 1,5 мільйона гривень і втік з-під варти

Знай.ua писав, що напав на Настю Лугову у поїзді помер в СІЗО, постраждала зробила заяву: "Страх помер разом з ним"