Молода модель і переможниця "Супер Топ-моделі по-українськи" Таня Брик частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram всілякими корисними відео і текстами, а також оголеними фотографіями і просто своєю красивою зовнішністю.

На дівчину підписано понад 280 тисяч осіб, і зараз вона стала учасницею освітнього проекту "STORIES" Фонду Олени Пінчук. Вона відверто розповідає про свій сексуальний досвід. Зокрема, про перший секс.

"Я дуже часто стикаюся з тим, що красивих сприймають як - ну ось вона красива, у неї все є... їй і робити нічого не треба. А чоловіки дуже люблять користуватися такою красою. Він переспав, я сподіваюся на якісь відносини, ходжу на побачення. Переспав, галочку поставив, а я потім страждаю сиджу", - розповідає Тетяна про чоловіків і заявляючи, що з нею таке відбувалося.

Таня Брик, скріншот: Youtube
Таня Брик, скріншот: Youtube

Чоловік новий в сім'ї, треба за ним стежити. Новорічна ніч, ми зустріли Новий Рік. Ми розуміли, що все йде до того, що ми зараз будемо зустрічатися. У нього постійні психологічні гойдалки. Я була мала, у мене була перша закоханість, перше кохання. Він приїжджає в Миколаїв і тато каже: "Він йде в ту кімнату, Таня йде в ту кімнату". І я плачу, я ж його люблю. Я згорнулася калачиком, лежу на ліжку. Сідає мама: "Таня, йди до нього". А як же тато? "Я з ним домовилася". Це було як у фільмах романтичних. Я відкриваю двері, кричу його ім'я. Він теж відкриває двері. І я лечу до нього. Ми чекали дві години, щоб заснули наші батьки. Ми сидимо, розмовляємо. І я думаю, вже можна було заснути. Ми переходимо до самого пікового моменту. У нас все мчить, все красиво, все добре. І ми вирішуємо перебратися в інше місце. Він піднімає джинси і з них висипається дрібниця. І така тиша відразу. І я чую із залу смішок. Треба продовжувати. Ми закінчили, лягаємо спати. Прокидаємося вранці, двері закриті. Я туди не піду перша. Спостерігаю картину, він йде і каже: "Здрастуйте, Андрій, Аня...". Я думаю, моя черга-треба йти. Спостерігаю картину - "Доброго ранку, Таня!"

Нагадаємо, переможниця "СТМПУ" Таня Брик прокинулася голою під спів красеня: "Ненадовго"

Як повідомляв "Знай.ua", переможниця "СТМПУ" Таня Брик встала в позу кішечки через ненависть: "Мене використовують"

Знай.ua писав, оголена переможниця "СТМПУ" Таня Брик постаралася прикритися, але не змогла: частина "душі" потрапила в кадр