Вже цієї неділі, 25 квітня 2021 року, відбудеться суперфінал всіма улюбленого вокального шоу "Голос країни. Перезавантаження" на телеканалі "1+1".

Від кожного тренера в останньому етапі знаходиться всього по одному учасницю. Підопічний Дмитра Монатіка - Тема Павучок, Наді Дорофєєвої - Сергій Лазановський, Олега Винника - Сергій Нейчев і Тіни Кароль - Юлія Тимочко.

Зараз же мова піде про Сергія, який має унікальний жіночий тембр.

"Надзвичайний тенор, що підкорює серця всіх глядачів, а особливо жінок. Він став справжньою зіркою в рідному місті, але зараз перемога в "Голос країни" може допомогти співакові вийти на новий, всеукраїнський рівень і здійснити його мрію. Вболіваєш за Сергія?",- йдеться в публікації на офіційній сторінці проекту в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Так, він гідний перемоги", "Пишаємося тобою❤️❤️❤️", "Кращий 🔥", "Красунчик❤️", "Ми в тебе віримо🔥👏🔥🔥🔥❤️", "Сергій, ми тільки за тебе😍 😍", "Дааа🔥", "Прикольний він) а після щирого виконання двох пісень мого улюбленого Пономарьова - звичайно ж вболіваю за нього!✊🏻", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль і Дан Балан підірвали музичні майданчики спільною піснею: "Пам'ятати..."

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль вирішила зазвучати по-іншому і вмить підкорила публіку: "Королева"

Знай.ua писав, Юлія Саніна з The Hardkiss почала перетворюватися на Maruv: "Такий драйв"