Знаменита українська артистка Таїсія Повалій похвалилася незвичайним яскравим вбранням з недавнього виступу в Москві.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Таїсія Повалій вже не один десяток років радує публіку своєю творчістю. Однак, нещодавно виконавиця опинилася в епіцентрі скандалу через своє лояльне ставлення до Російської Федерації. Поки інші українські артисти утримуються від поїздок в країну-агресор, Повалій влаштовує там багатотисячні концерти.

Наприклад, нещодавно Таїсія Повалій влаштувала в Москві масштабний концерт, зібравши повний зал. То примітно, практично всі глядачі перебували в залі без маски.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Щоб не акцентувати на цьому уваги, співачка вирішила похвалитися перед шанувальниками незвичайним вбранням з виступу. Вона постала на сцені у великому кораловому платті пол, яке повністю приховало під собою фігуру Повалій. Образ вона доповнила вечірнім макіяжем, пишною зачіскою і парою масивних кілець.

"А ноги то від вух 😆💪🔥🥰✨🌈💫", - написала Таїсія під постом.

Пост Таїсії Повалій в Instagram / скріншот
Пост Таїсії Повалій в Instagram / скріншот

Більшість фанатів артистки захопилися її яскравим вбранням, про що сміливо заявили в коментарях. Однак, знайшлися і ті, хто розкритикував образ співачки за "відсутність" ніг, якими вона так вихваляється.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Таїсія Повалій показала свого домашнього вихованця.

Як повідомляв портал Знай.uа, Таїсія Повалій емоційно звернулася до свого чоловіка Ігоря Ліхута:"сподіваюся не приховуєте".

Також Знай.uа писав, що нестаріюча Таїсія Повалій у велике свято створила справжнє диво: "Спаси нас...".