Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і працює в Москві, продовжує радувати своїх шанувальників гарячими витівками. Відомо, що Свєта бере участь в російському "Голосі", де з Бастою і Єгором Крідом допомагає учасникам стати зіркою.

Важко не помітити, що Світлана не рівно дихає до молодшого колеги Єгора Кріда. На цей раз шанувальникам дуже сподобалися теплі знаки уваги, які Свєта проявила до Єгорки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатській сторінці Світлани Лободи і Єгоря Кріда в мережі Instagram.

"Як же вони красиво виглядати разом!!!", - пишуть слешери Лободи і Кріда.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На опублікованих кадрах можна побачити, як Лобода під час виступу однієї з учасниць різко схопилася зі свого суддівського крісла і побігла прямо до Єгорки Кріду, який сидів поруч.

Світлана Лобода та Єгор Крід, скріншот: Instagram
Світлана Лобода та Єгор Крід, скріншот: Instagram

Світлана Лобода не посоромилася і вмостила свою апетитну п'яту точку просто у крісло Єгора. Таким чином зірки разом обернулися до дівчинки і пішли до неї на сцену.

На жаль, Баста, якого нещодавно вітав з Днем народження син Софії Ротару Руслан Євдокименко, залишився без особливої уваги - це була зіркова година Свєти і Кріда.

Раніше повідомляли, Світлана Лобода після хвороби попросила про допомогу: "Все залежить тільки від вас".

Як повідомляв Знай.uа, молодша сестричка Лободи похизувалася попою, як у Кім: "Кохання з першого погляду".

Знай.uа писав, Світлана Лобода вийшла з ізоляції і здивувала поцілунками на камеру: "Воооу, яке комбо".