В Інтернеті з'явилося відео, на якому зображені дві людини, ймовірно, є подружньою парою або представниками цивільного шлюбу.

Чоловік з жінкою знаходяться в стані алкогольного сп'яніння і поруч з ними українські поліцейські, які намагаються розібратися у виниклій проблемі. Представниця прекрасної статі протягом усього відео тримає його за руку і не знає, навіщо чоловік влаштовує істерику.

Чоловік просить поліцію забрати його, скріншот: Youtube
Чоловік просить поліцію забрати його, скріншот: Youtube

А він у свою чергу благає Нацполіцію забрати його з собою, так як не хоче перебувати разом з нею.

"А ви що, не хочете з дружиною залишатися?", - запитує поліцейський.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

І чоловік дуже голосно і з писком відповідає, що не хоче з нею бути, бо боїться.

"Заберіть мене, будь ласка. Заберіть мене, будь ласка. Я прошу. Заберіть мене. Заберіть. Вб'є вона мене, с*ка, вб'є. Та я знаю... зараз будуть ребра поламані", - каже чоловік, стаючи на коліна перед представниками правоохоронних органів.

Нагадаємо, у Львові псих розбив чотири авто і справив нужду на очах у копів. Варто відзначити, що один з них — водій Porsche справив нужду на автомобіль превентивної поліції. При цьому тікаючи від правоохоронців по центру міста, водій Porsche зіткнувся з трьома автомобілями.

Як повідомляв "Знай.ua", відчайдушна росіянка була готова на все з прикордонниками, аби потрапити в Україну

Знай.ua писав, шестеро підлітків загинули в страшній ДТП: один з них встиг записати відео