Популярна українська телеведуча, наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь, в перервах між обговоренням їжі та іграми зі своїм французьким бульдогом, продовжує працювати. Ведуча шоу "Аферисти в сітях" анонсувала вихід нового сезону.

Тепер в українських телеглядачів є чудова можливість дізнатися багато цікавої, а найважливіше - корисної інформації, щоб зберегти свій час і гроші. Безумовно, крім гумору, в програмі "Аферисти в мережах" є і дуже інсайдерська інформація.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени-Крістіни Лебідь в мережі Instagram.

"Що не так на відео??? Фрагмент з нового сезону. Прем'єра: 10 травня, нагадайшн. Обіймейшн", - підписала публікацію Олена-Крістіна Лебідь.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

"Ні, ну можливо там всередині борщ? Чіпси, гострі, не густо. Посьорбаю...", - каже в тизері телеведуча.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Що ж, ми пам'ятаємо, що до минулого сезону Олена-Крістіна Лебідь готувалася в цьому ж закладі з маленьким хлопчиком, який не знав, що існує така програма, як "Аферисти в сітях". На це раз телеведучій попалася упаковка чіпсів з "сюрпризом". Тепер же телеглядачі можуть дізнатися, які "сюрпризи" приготували автори програми.

Раніше повідомляли, Аліна Гросу, Оля Цибульська, MARUV зізналися, як бунтували в шкільні роки: "Воно ж могло не зажити".

Як повідомляв Знай.uа, Олену-Крістіну Лебідь викрили у "зраді": "У тебе там інша!".

Знай.uа писав, наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь заговорила про дівчат з пишними формами: "Терміново до лікаря".