Відомий український співак, музикант, автор пісень, а також учасник групи "5'Nizza" Сергій Бабкін обожнює радувати своїх шанувальників новими і яскравими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 400 тисяч людей.

Зараз знаменитість запропонував шанувальникам зробити нелегкий вибір і визначитися до якого з двох типів людей кожен відноситься.

Так, артист опублікував фото-колаж з двох його фотографій: на першому стильний і охайний Бабкін з "голочки", на другому - він же, але з скуйовдженою зачіскою і лякаючим гримом на обличчі.

"Всі люди діляться на два типи:"Де би я" і "Солдат". А до якого типу відносишся ти?", - написав Бабкін в пості.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

"Я більше схиляюся до ранньої творчості Сергія Бабкіна)", "Забери😍", "Я якщо я солдат, де би я не був?)) ", "А ось і не боляче))"," Ямайка)", "я десь там, де" Вона знае, що руки за спиною вузликом за-в'яяя-зани...."", "Ми персонажі фільму)", " Я до обох ставлюся, так як дорослішаю разом з вашою творчістю, яка наскрізною червоною ниткою проходить через моє життя❤️", " Квіти! І вічний номер театру шибеники)", " Солдат😂", " виключно Солдат🔥", " я швидше квінтесенція цих двох типів 😌", " вони обидва прекрасні! Просто кожному образу свій вік...", ""Солдат" назавжди в наших плейлистах і у дворі під гітару. Уууууу як же я кайфував, коли ріс на піснях "5'nizzа" і на вашій сольній творчості!!! Скільки світів перевернулося в моїй голові!!! Дякую 🙏", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сергій Бабкін взяв у рот соковитий і м'ясний, фанати стурбовані: "він підгорів"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Сергій Бабкін перетворився на Ісуса і показав улюбленого янголятка: "тримаються люди за руки"

Також «Знай.иа " писав, що Щасливий Бабкін згадав дитинство і осідлав слоненя Дамбо - "крилатий на гойдалках!"