Українська телеведуча Леся Нікітюк, яка регулярно радує публіку своїм незмінним гумором, розповіла про свої колишні стосунки.

На проєкті "Де логіка" Леся Нікітюк спершу обговорювала з Сергієм Притулою правила дорожнього руху та ймовірні штрафи за їхнє порушення.

А після того, як на шоу прозвучала фраза: "Вона зустрічалася з поліціянтом - вона знає", Нікітюк довелося трохи прояснити ситуацію. Що вона й зробила у жартівливому тоні: "Зустрічалася з поліцейським, СБУшник у минулому."

Леся Нікітюк, скріншот з відео
Леся Нікітюк, скріншот з відео

Леся Нікітюк, скріншот з відео
Леся Нікітюк, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Телеведучий і шоумен Сергій Притула не пропустив таку цінну інформацію повз вуха і вирішив перерахувати всіх тих, з ким мала стосунки телеведуча Леся Нікітюк.

"Отже, щойно ми дізналися, зустрічалася з поліцейським, СБУшник у минулому. Прокурор, вона чекає на тебе", - заявив Притула, викликавши сміх у студії. Сергій Притула

Сергій Притула, скріншот з відео
Сергій Притула, скріншот з відео

Нагадаємо, Леся Нікітюк показала свого волохатого годувальника: "Мужичок мій". Леся Нікітюк показала свого годувальника

Як повідомляв портал "Знай.ua", Леся Нікітюк сфотографувалася без трусів і закликала вступати у свою партію: "Стидоба". Леся Нікітюк спричинила фурор новим фото

Також "Знай.ua" писав, Леся Нікітюк зізналася у використанні накладних грудей і попи: "Хоче завести дитину зі мною". Леся Нікітюк поділилася закуліссям підготовки до виступу на "Ліпсінг батлі"