Цього року травень порадує українців вихідними майже на пів місяця. Так, завдяки травневим святам і пізнього Великодня буде 13 вихідних і 18 робочих днів.

Травень почнеться з вихідних довжиною в 4 дні. Відпочивати будемо з 1 по 4 число. Оскільки День праці і Великдень випадають на 1 і 2 травня, вихідні перенесли на 3 і 4 числа.

Адже через те, що цього року День праці випадає на суботу, тому і в понеділок, 3 травня, будемо відпочивати. Також додатковий вихідний - 4 травня — ми отримаємо завдяки Великодню, який в 2021 році святкується в неділю, 2 травня.

Травневі свята
Травневі свята

Другий уїкенд місяця чекає українців через три дні, а все завдяки святкуванню Дня Перемоги. Цього року 9 травня теж випадає на вихідний день - неділю. Тому наступний після нього день, 10 травня, стає вихідним. Таким чином 8-10 травня на роботу йти не потрібно і відпрацьовувати теж.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

А далі все як завжди - починаючи з 15-16 травня вихідними будуть субота, неділя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Одна з областей покине "червону" зону: кому пощастить перед Великоднем.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вербна неділя 2021: стародавні традиції і суворі заборони в Свято

Також «Знай.иа " писав, що Киянам пропонують з користю розважитися на карантині- " Вигуляй мене!"