Зовсім недавно пройшла 41-а церемонія оголошення лауреатів премії "Золота малина" за сумнівні заслуги в галузі кінематографа в минулому році.

Наприклад, найгіршим фільмом було обрано "Абсолютний доказ". Це документальна стрічка з бізнесменом Майком Лінделлом, яка намагається підтвердити втручання в президентські вибори в Китаї. Актор звідти і переміг у номінації "Найгірший актор".

Втім, від Антипремії не вдалося піти і "Дивовижній подорожі доктора Дуліттла" з Робертом Дауні-молодшим у головній ролі. Стрічка з актором, який запам'ятався масовому глядачеві завдяки ролі Залізної людини в кіновсесвіті MCU, удостоїлася перемоги в номінації "Найгірший ремейк, плагіат або сиквел".

Роберт Дауні-молодший, кадр з фільму
Роберт Дауні-молодший, кадр з фільму

"365 днів" є польським еротичним фільмом минулого року режисером Барбари Бяловач і Томаша Мандеса. Головну роль в картині зіграв італійський актор Мікеле Морроне, за життям якого тепер стежать мільйони людей по всій планеті. На жаль, мачо не вдалося врятувати ремейк на "50 відтінків сірого", де мова йде про сицилійську мафію. Тому фільм "365 днів" став лауреатом у номінації "Найгірший сценарій".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Мікеле Морроне, фото: Instagram
Мікеле Морроне, фото: Instagram

Нагадаємо, 93-а церемонія "Оскара": основні номінанти, хто може забрати статуетки. Церемонія кінопремії "Оскар" відбудеться вже зовсім скоро в ніч з неділі 25 квітня на понеділок 26-го.

Як повідомляв "Знай.ua", "Оскар" пройде в прямому ефірі з Остапчуком та Вінницькою: "Мрія здійснилася"

Знай.ua писав, українець прославився у всьому світі завдяки ажурним яйцям: "Волинський Фаберже"