Грандіозний суперфінал "Голосу країни", під час якого стане відомо ім'я переможця проекту, глядачі зможуть побачити вже цієї неділі, 25 квітня.

На офіційному акаунті проекту "Голос країни" вирішили нагадати про одного з учасників, який претендує на виграш і може стати майбутнім переможцем і назвати факти, які фанати не знали про нього.

"Хлопця з унікальним жіночим тембром Сергія Нейчева @sergei_neichev у 10 років мати привела до народного вокального ансамблю в селі Кирнички, куди його охоче прийняли. Він був єдиним хлопцем у цьому ансамблі. Так почалася його співоча кар'єра", - сказано в повідомленні.

ТОП-5 фактів про Сергія Нейчева:

1. Ніколи не дивиться серіали, поки не вийдуть всі сезони.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

2. У його родині всі чоловіки молодші за своїх дружин.

3.У дитинстві мріяв стати військовим.

4. Мріє навчиться грати на гітарі.

5. Ніколи не співав англійською мовою.

Шанувальники підтримали Сергія і зізналися, що вірять в його талант і перемогу. Фанати в захваті від його шикарного голосу і чекають фіналу.

"ми віримо в тебе🔥 🔥 🔥 🔥", " ти супер❤️", " шикарно!", "Віримо в тебе 🕊", " Голосуємо за Сергія🔥у нього шикарний голос 🔥", "він дуже талановитий все вийде", "щиро вірю в твою перемогу"," він гідний перемоги❤️", " Перший факт, взагалі гармата🔥 😅", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, підопічний Монатіка на" Голосі країни " убив глядачів ще до суперфіналу.

Як повідомляв "Знай.uа", суперфінал Голосу країни: названі імена майбутніх переможців.

Також "Знай.uа" писав, що тренер " Голос країни "Надя Дорофєєва показала свою" залежність " на всю Україну.