Підлітки з Луцька розповіли історію про байдужість швидкої допомоги та поліції до місцевого жителя, який не міг дістатися додому.

Детальніше про це розповіли в місцевому Instagram-товаристві.

За словами підлітка, вони гуляли містом компанією, як раптом побачили п'яного чоловіка з велосипедом, який падав під машини кілька разів. Вони його відтягнули з дороги і почали розпитувати, як його звуть і де він живе. Як з'ясувалося, чоловік не з Луцька, а за містом у нього живе дочка. Він попросив не викликати поліцію.

Тоді хлопці почали зупиняти машини і просити за гроші відвезти п'яного чоловіка за вказаною адресою, проте всі відмовлялися. Вони звернулися в кілька місцевих служб таксі, однак і там їм не змогли допомогти.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тоді дорослі перехожі порадили підліткам викликати швидку допомогу. По приїзду медики заявили, що нічого не можуть вдіяти, хоча при них чоловік кілька разів впав голою на асфальт. Лікарі викликали поліцію, щоб ті розібралися в ситуації.

Коли приїхали правоохоронці, то також запитали про місце проживання чоловіка, однак, коли почули відповідь, то заявили, що не будуть його відвозити, оскільки це не в їх компетенції. Поліцейські відпустили чоловіка, після чого він ще кілька разів гримнувся на землю.

Нагадаємо, що у Львові п'яний у дим таксист "посадив" за кермо покійного батька.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові виправдовують домашнього тирана, який знущався над дружиною: "змушував дітей бити...".

Також Знай.uа писав, що український таксист з матами вигнав пасажирку через три гривні:"плювки в мою сторону бонусом".