Українська співачка і заслужена артистка Наталія Карпа поїхала з немовлям на місяць до Єгипту. Вона розповіла Каті Осадчій, як зважилася і чим займається на відпочинку.

"Пролонгували наш відпочинок, тому що у тата позитивний тест на ковід і він сказав: Я не хочу, щоб ви ризикували і прилітали сюди, тому що я тоді в лікарню", - говорить співачка.

Виявилося, що співачка прилетіла до Єгипту вперше і дуже приємно здивувалася, адже до цього частіше відпочивала в Дубаї.

"Я зрозуміла, що Єгипет має свою душу. Добрі позитивні люди. Ти йдеш і незнайома людина завжди з тобою вітається. Бачать, що мені складно з коляскою з дитиною-мені завжди допомагають", - каже вона.

Осадча здивувалася сміливості Наталії, яка зважилася сама поїхати з такою маленькою дитиною на відпочинок.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Я смілива відважна жінка. Я сама від себе такого не чекала, але скажу, що якщо хочеш отримати якийсь бонус, ти повинен ризикувати. Звичайно були страхи. Тому що ти в іншій країні", - каже Карпа.

Раніше ми повідомляли, актори "Дизель Шоу" несподівано замінили суддів на Майстер Шеф.

Як повідомляв "Знай.uа", Лоліта наважилася на кардинальне каре, надівши "джинсівку", Цекало втомиться кусати лікті.

Також "Знай.uа" писав, що актриса" Дизель шоу " Булітко кардинально змінила образ, більше ніяких рудого волосся.