Зірка українського гурту "Лісапетний батальйон" Наталія Фаліон похвалилася кам'яною піччю, яку побудувала якраз до свята Великодня.

Відповідний ролик з'явився на її YouTube-каналі.

Наталію Фаліон можна назвати справжньою цінителькою української культури та народних традицій. Це помітно не тільки по репертуару "Лісапетного батальйону", але і в побуті виконавиці.

Цього разу Наталія Фаліон у своєму блозі показала кам'яну піч для приготування їжі, яка створена за принципом старовинних "бабусиних" печей. Вона розповіла, що почала готується до цього Великодня ще минулого року, коли почалося будівництво цієї печі.

Наталія Фаліон / скріншот з відео
Наталія Фаліон / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як тільки будівництво було завершено, Наталія Фаліон спантеличилася питанням: Де купити "роги" для горщиків? Адже така річ в сучасності вже не використовується і її можна знайти хіба що на бабусиному горищі. Однак, співачці пощастило - вона знайшла майстра, який виготовив їй "роги" двох розмірів: маленькі і великі.

Фаліон зазначила, що для готування в печі буде використовувати горщики ще своєї бабусі, які з'явилися ще до її народження. Вона заявила, що у неї є близько 8 таких горщиків.

"Цього року я на Великдень буду готувати в печі: і голубці в печі, і м'ясо в печі, і паску в печі. І не тільки я. У мене така піч, що я сама б туди влізла. Я всіх сусідів запросила", - розповіла Наталія Фаліон.

Нагадаємо, що Наталія Фаліон поділилася рецептом дієтичних сирників.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталія Фаліон показала дивовижні кадри з поїздки в Карпати.

Також Знай.uа писав, що зірка "Лісапетного батальйону" зворушила новим шедевром.