Відома українська співачка, яка на даний момент проживає на території Російської Федерації, знову заговорила про розлучення. Дівчина дала інтерв'ю, де вперше розповіла про все з подробицями.

Кілька років тому інтернет ошелешила новина про те, що чоловік Ані Лорак Мурат почав їй зраджувати. Зробив він це публічно в одному із закладів у місті Київ.

На наступний день в мережі почали писати про це, і природно, чутки дійшли і до самої Ані Лорак. Їй надіслали фотографії та ролики з місця. Терпіти вона не стала, і відразу ж пішла розбиратися з невірним коханим.

@tvrussia1

Впервые измены мужа Ани Лорак прокомментировала в студии программы СудьбаЧеловека. Певица рассказала о нелепых отговорках бывшего супруга. #Измена

♬ оригинальный звук - Телеканал Россия

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відповіді були досить дивними, мабуть, у Мурата не було часу придумати версії правдоподібніше.

"Що він відповідав? Що це не він. А що може чоловік відповісти. А ще тема така цікава: "Я взагалі думав, що це ти", як вам цей хід" - розповідає з посмішкою Кароліна.

Чоловік продовжував доводити жінці, що на знімках вона, але, відкрутитися не вдалося.

Це зараз Ані Лорак спокійно про все говорить і сміється, але, кілька років тому вона вкрай важко перенесла це розставання.

Більш того, заради дочки вона продовжує спілкуватися з чоловіком, і іноді вони всі разом відвідують різні заходи, і навіть жартують і танцюють один з одним.

Як зізналася пізніше сама Кароліна, зараз у них відносини набагато краще, ніж під час шлюбу.

Чи є хтось у самої дівчини - вона вирішила не розповідати, і сказала, що це секрет.

Нагадаємо, фото оголеної Ані Лорак розлетілося по соціальних мережах: "Це справжня?"

Як повідомляв Знай.ua, "бачила в ньому батька": ані Лорак розповіла про загиблого брата і коханого Фалеса

Знай.ua писав, ані Лорак розповіла про бідне дитинство і ранню роботу: "Рубль я залишила собі". Вона розуміла, що мамі дуже складно було, і віддавала зі своєї зарплати їй по 9 рублів, а собі залишала всього один.