Увечері 25 квітня в Коростені чоловік забарикадувався в будинку під час сімейної сварки.

Він облив кімнату і себе бензином і погрожував підпалити будинок. А під час спілкування з представниками правоохоронних органів вистрілив у їхній бік. Благо ніхто не постраждав. Згодом спецпризначенці корду затримали агресивного українця на місці події. О 22:30 на спецлінію 102 зателефонувала мешканка містечка, яка заявила про сімейний конфлікт зі співмешканцем і насильство з його боку.

Поліцейські, скріншот: Youtube
Поліцейські, скріншот: Youtube

Також жінка заявила, що крім них в будинку знаходяться троє дітей-11, 15 і 19 років. Поліцейські з'ясували, що всім, крім чоловіка і 19-річного хлопця, вдалося вийти з дому. Українець відмовився розмовляти з поліцейськими, які зуміли вивести останню дитину з приміщення. Далі чоловік закрився, а також почав демонструвати правоохоронцям пістолет і запальнички і незабаром пролунав постріл.

Житель Коростеня вистрілив у бік поліцейських. Куля зачепила бронежилет Інспектора.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Зважаючи на небезпеку, яку людина складала і для себе, і для оточуючих людей, потрібно було діяти обережно і виважено. Відтак, Кордівці протягом більше трьох годин проводили переговори із забарикадованим у будинку чоловіком, отримавши при цьому необхідну інформацію та зорієнтувавшись з подальшими діями. Під час виконання однієї з домовленостей група спецназівців зайшла в будинок і миттєво затримала господаря. В результаті операції ніхто з людей не постраждав. З будинку вилучено пістолет, попередньо, травматичної дії", - заявив начальник Головного управління Нацполіції в Житомирській області Юрій Олійник.

Чоловікові загрожує від 9 до 15 років позбавлення волі або ж довічне ув'язнення за статтею 348 ("Посягання на життя працівника правоохоронного органу та інших").

Нагадаємо, українець загубився в чужому місті і не зміг повернуться до дочки через байдужість поліції: просто розвели руками

Як повідомляв "Знай.ua", в Харкові юні неадеквати знайшли розвагу на локдауні, життя на волосині: "Підкорюють висоти..."

Знай.ua писав, у Франківську пропала юна красуня з сірим рюкзаком, рідні сидять на корвалолі: "Де ти, Діанка?"