Українська співачка, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, Світлана Лобода поділилася емоціями після концерту, який вона влаштувала в розпал пандемії.

Фотографії з концерту, в тому числі в обнімку з хлопцем на сцені, вона опублікувала в Instagram.

"Це був приголомшливий концерт❤️ дякую вам за ці емоції, за це щастя 😍 🔥 🔥 пишіть свої відчуття, якщо ви були.... так цікаво))", - написала Лобода.

Разом з Лободою на сцені заспівав перець Артем Іванов. В Instagram, де за творчістю і особистим життям стежать 7 мільйонів чоловік, вона опублікувала найяскравіші фото з концерту.

Світлана показала кадри, де позує в яскравих етнічних обтягуючих нарядах. Для концертного костюма вона вибрала блискуче боді і взуття на високих підборах. Образ доповнила об'ємними хвилястим волоссям і яскравим макіяжем.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нових фотографій і почали ділитися своїми емоціями і думками.

"Вам спасибі за цей концерт!!❤️Ось що значить справжній артист!!🔥 ", "Чекаємо графік на літо🤞 🏻❤️", " у мене немає голосу після концерту.. цим все сказано😂 😂 потужний концерт і нереальна ви️️", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Лоліта в блискучому комбезе застрибала в ліфті, Лобода в захваті.

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода після хвороби попросила про допомогу.

Також "Знай.uа" писав, що Світлана Лобода залишила дівчаток Кріда без шансів-взяла і села.